Servicii
Psihologie / Psihoterapie

 

CABINETUL INDIVIDUAL de PSIHOLOGIE VLAD DANA GABRIELA vă oferă o gamă largă de servicii psihologice de CONSILIERE şi PSIHOTERAPIE pentru toate tipurile de tulburări de personalitate şi nevoi psihologice, atât ale adulţilor, adolescenţilor cât şi ale copiilor.Consiliere psihologică


Consilierea psihologică este un proces cu scopul prevenirii problemelor emoționale, cognitive și de comportament. Urmărește dezvoltarea personală și capacitatea de autocunoaștere și de adaptare la situații noi.
Terapia cuplului și a familiei


Indicată pentru îmbunătățirea relației dintre parteneri și pentru reducerea conflictelor, terapia de cuplu este un proces terapeutic prin care se urmărește ca cei doi să se înțeleagă pe sine, pe celălalt, pe sine în relație cu celălalt dar și în relație cu copiii.
Psihoterapie


Psihoterapia este un termen general ce se referă la o modalitate de tratament a afecţiunilor psihice sau problemelor existenţiale, având la bază dialogul cu un profesionist şi tehnici psihologice diverse.
Psihologie clinică


Studiază factorii psihologici implicaţi în starea de sănătate şi de boală a fiinţei umane fiind focalizată pe aspecte de promovare a sănătăţii şi prevenţie a patologiei şi intervine asupra acestor factori concentrându-se asupra aspectelor de tratament psihologic al tulburărilor.
Psihologia muncii și organizaţională


Legislaţia actuală în domeniul medicinei muncii impune efectuarea unui control medical şi o evaluare a aptitudinilor psiho-profesionale la angajare, periodic şi la reluarea/schimbarea activităţii angajatului, testare psihologică finalizată cu eliberarea avizului psihologic.
Psihologia transporturilor


Examinarea psihologică priveşte selecţia eficientă a persoanelor interesate să obţină / redobândească permisul de conducere sau să obţină aviz psihologic permis auto pentru preschimbarea permisului de conducere.
Psihologia aplicată în domeniul securității naționale


Cabinetul efectuează evaluarea psihologică de specialitate în ramura de Psihologie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională în calitate de psiholog autonom, atestat (nr. 874/2020).